X
X
top

Muziekstudio

Reserveer je studiosessie

Als artiest of groep kun je bij terecht bij Violencia om je muziek professioneel op te nemen. We helpen je graag jouw nummers om te zetten in een volwaardige productie. Interesse in de studio? Je bent van harte welkom om onze studio te bekijken op het Stuivenbergplein in Antwerpen.

Een nieuwe muziekstudio in Antwerpen

Als artiest of groep kun je bij ons terecht om je muziek professioneel op te nemen. Wij bieden een service van mixing en mastering om jouw muziek naar een hoger level te tillen. Nummers worden helderder, breder en dieper. Wij halen de beste elementen uit een track. Tracks worden compleet uitgebalanceerd zodat ze overal goed klinken.  We helpen je graag jouw nummers om te zetten in een volwaardige productie. Interesse in de studio? Je bent van harte welkom om onze studio te bekijken op het Stuivenbergplein in Antwerpen.

Reserveer hieronder je studiosessie

RESRVEER NU
Loading...
VOORWAARDEN

1. BETALINGEN

Betalingen kan ALLEEN via Bancontact, iDeal of Paypal

2. HUISHOUDELIJKE REGELS

Er wordt niet gerookt in de muziekstudio.

Respect voor de muziekstudio en de sound engineer.

Wij verwachten dat de artiest alléén of met een kleine gezelschap komt. 

3. AFSPRAAK AFZEGGEN

Een geboekte afspraak kan geannuleerd worden ten laatste 48 uur bij voorbaat per mail naar hello@violenciagroup.com. 

Ingeval van een afzegging binnen de 48 uur krijgt de klant geen refunding. De klant heeft wel het recht om de afspraak voor een ander dag in te plannen.

De studioverantwoordelijke heeft het recht om een sessie stop te zetten wanneer de tijd voorbij is. Gelieve de studioverantwoordelijke te respecteren en zijn of haar instructies op te volgen.

4. BOEK HIERBOVEN JOUW SESSIE

© 2019 Violencia Group